NEXT! Co-Creating Welfare - UDSAT TIL SENERE DATO

Det Jyske Musikkonservatorium, Aarhus Kommune, Aarhus Universitet, Region Midtjylland og NEXT! inviterer i fællesskab til konferencen Co-Creating Welfare. Connecting Music & Health den 30-31. maj 2022 i Musikhuset i Aarhus.

De seneste år har der været stigende opmærksomhed på at skabe samarbejder på tværs af det musik- og sundhedsfaglige felt. Det har betydet, at en lang række af nye, spændende initiativer, hvor musik og sundhed spiller sammen, har set dagens lys.

På konferencen vil en række af disse initiativer blive præsenteret, og deltagerne inviteres til at opleve samspillet mellem musik og sundhed i praksis ved at besøge nogle af de lokationer i Aarhus, hvor initiativerne finder sted til hverdag. På konferencens anden dag inviteres deltagerne til i fællesskab at undersøge, hvordan samspillet mellem musik og sundhed kan understøttes og udvikles i fremtiden.

Konferencen er initieret af NEXT!, som er et nyt netværk for konservatorier i de nordiske og baltiske lande med fokus på kunstnerisk medborgerskab. Da der vil være international deltagelse, vil konferencen foregå på engelsk.

Pladserne besættes efter først-til-mølle princippet.

Deadline for tilmelding til konferencen er 1. maj 2022. Vi glæder os til at byde jer velkommen til et par spændende dage i Aarhus.

På vegne af NEXT!, Det Jyske Musikkonservatorium, Aarhus Kommune, Region Midtjylland og Aarhus Universitet