Kultur & Sundhed inviterer til Temadag i samarbejde med Teater Fluks

40 lokale projekter

Aarhus Kommune støtter gennem Kultur & Sundhedsplanen lokale initiativer, der bruger kunst og kultur til sundhedsfremme. Kultur og Sundhedspuljen åbnede i november 2021 med det formål at understøtte nye og eksisterende Kultur og Sundhedstilbud til borgere i Aarhus. Der er uddelt i alt 1,5 millioner kroner til 40 større og mindre projekter, der hver især bruger kulturen ind i velfærden på nye og overraskende måder. Puljen havde sidste ansøgningsfrist i juni 2022.

Kunst rører noget i os mennesker og kan være med til at fremme sundhed og trivsel. Derfor er jeg glad for, at vi i Aarhus Kommune støtter mange spændende kulturinitiativer, der fremmer aarhusianernes sundhed” siger rådmand for kultur og borgerservice Metin Lindved Aydin.  

 

Vi kan så meget, når vi samarbejder, og det er disse kulturinitiativer et bevis på” siger sundhedsrådmand i Aarhus Kommune, Christian Budde.  

 

Lær om korsang for parkinsonramte, samarbejder om kulturbesøg for beboere i udsatte boligområder eller en kunstner og læge der sammen besøger udskolingen for at give de unge redskaber til at håndtere stress gennem kreativitet. Denne temadag tager fat der, hvor initiativerne og idéerne allerede har fået liv.

 

Hvad kan jeg opleve?

Du vil blive ført nænsomt og sanseligt gennem dagen af Teater Fluks og kan møde:

  • Christian Budde, Rådmand for Sundhed og Omsorg og Metin Lindved Aydin, Rådmand for Kultur og Borgerservice
  • Maj Morgenstjerne, Chef for Civilsamfund og Samskabelse i Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune
  • Steffen Rasmussen, Center for Social Nytænkning
  • 40 projekter der har fået midler gennem Kultur og Sundhedspuljen

Velkommen til en eftermiddag med inspiration til nye møder mellem Kultur & Sundhed!

INVITATION og TILMELDING