Gå til hovedindhold

Per Holm Dahl

Musiker, pædagog og RGM underviser

  • Læs op

Indhold

    Jeg tror på, at kunsten er vigtig for menneskers trivsel og derfor også skal anvendes, når vi som borgere har brug for at være i sundhedssystemet, eller på anden måde har brug for at samle kræfter. Derfor ser jeg det som helt essentielt at kultur og sundhed spiller sammen. Jeg tror kunsten kan mere end det, vi er bevidste om nu.

    Jeg er uddannet musiker fra Det Jyske Musikkonservatorium. Jeg har med stor fornøjelse undervist, spillet og formidlet musik igennem en årrække. Jeg interesserer mig for at musikken - både det at selv at spille musik og at være musikforbruger - kommer ud andre steder, end den traditionelt plejer at være til stede. Jeg interesserer mig herigennem også for brobygning mellem forskellige fagligheder. Jeg vil gerne facilitere at mennesker finder musikken. Til dagligt gør jeg det som underviser i trommer, percussion og marimba på Aarhus Musikskole og som slagtøjspædagogiklærer på Det Jyske Musikkonservatorium.
    Jeg underviser også i og arbejder med at udbrede kendskab til den multisensoriske træningsmetode RGM, som for mig repræsenterer et essentielt bud på motorisk træning. Desuden har jeg stor erfaring med at lave projekter imellem institutioner, fra ide til praktisk udførelse.

    Sidst opdateret: 4. oktober 2023