Gå til hovedindhold

Evaluering af skriveforløbet ”Med egne ord”

Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune har afprøvet skriveforløbet ”Med egne ord” som et supplerende tilbud inden for rehabilitering og behandling.

 • Læs op

Indhold

  Skriveforløbet varer otte uger og henvender sig til mennesker med sygdom, som har lyst til at eksperimentere med at skrive og at bruge det som et redskab til at få det bedre.

  Efter positive resultater fra to prøvehandlinger i 2021 blev skriveforløbet i efteråret 2022 udbredt til tre parallelle forløb, hvor formålet har været at udvikle skriveforløbets rammer, så det bedst muligt kan forankres og bæredygtigt videreføres i Aarhus Kommune.

   

  ”Det beviser, at jeg godt KAN noget”

   

  ”Jeg ryger ikke ned i depressioner, som jeg gjorde førhen. Jeg tror, at skriverierne hjælper på det, at man får tingene ud, før det sætter sig fast”

   

  ”Det har været en udfordrende og helt igennem fantastisk oplevelse. Noget jeg glædede mig til hver uge. Det gav en tiltrængt ny vinkel på livet og mig selv, som var befriende”.

   

   ”Den positive undervisning og underviser og holdets diversitet gjorde, at jeg blev meget inspireret af forløbet. Håber at kunne holde fast i den gode udvikling i forhold til skrivning”.

   

  Læs mere om tilbuddet der formidles gennem Folkesundhed Aarhus.

  Skriveforløb - Med egne ord

   

  Sidst opdateret: 25. april 2024